Skip to main content

Posts

Featured

Responsive New Template. Thanks, Blog!

Thank you very much, Blog! Sebab launced new template yang super awesome walaupun tak setanding paid template yang lain but still memuaskan aku la ; yang dah lama mencari template ala-ala trending & yang penting 'Responsive Mobile View'.  Disebabkan aku takda bajet lebih lagi nak beli paid template tu haha. So, kita guna yang dah free ni, plus boleh adjust ikut colour yang kita nak kan. So, thanks, Blog!
Lepas ni, ada sikit semangat nak jenguk blog aku ni, update hari-hari gitu haha.
So check it out this four responsive new templates below. 

CONTEMPO TEMPLATE

SOHO TEMPLATE

EMPORIO TEMPLATE

NOTABLE TEMPLATE Aku screenshot saje gambar kat atas ni then malas nak edit sebab tu nampak garisan je tu, my bad! 😁

Latest Posts

Why A Niqabis More Attracting? / Kenapa Perempuan Berpurdah Lebih Menarik (perhatian)?

Review | Rabea Tea

Graduate dah ✌

31DEC16 --22th Birthday