Budak tidor petang tadi, menebeng sungguh gaya dia hahaha Hari ini dah hampir seminggu Calley sakit mata, agak teruk jugak la sakit d...

Actually aku tak tahu menahu pasal kolaborasi blog ni, tengok ramai blogger buat tapi tak reti apa benda, lately beberapa email masuk a...

Aku lukis sekali member baru 😀 Sebenarnya dah lama tak layan Running Man ni, kalau dulu show wajib tengok setiap hari, siap download ...

Forgive. What you give you get back. Aku tahu payah nak maafkan. Orang buat silap atau salah kat aku pun aku payah nak maafkan 100% macam...

Salam sejahtera. Penulisan adalah salah satu medium dalam menyebarkan pengetahuan, maklumat, nasihat, teguran, dakwah islam, berita...

Hello, it's been a lonnnnnnnngg time since i updated my post blog, urghhh so lazy to do plus i don't get any gooooooood idea to b...

Hai semua, hari ni aku nak share resepi kek coklat moist kukus yang aku masak semalam, alhamdulillah laku keras orang rumah aku melatah, se...

Latest On Instagram