Assalamualaikum. Pernah rasa tak? Kenapa aku tak boleh buat itu ini sedangkan orang lain boleh buat?  Orang berfashion berhipster ...

Assalamualaikum Episod 13 : Jordan Travelogue Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah. Dapat merasai pre-winter kali ke-3. ...

Assalamualaikum. Episod 12 : Jordan Travelogue *Sebelum tu, nak inform bukan saya yang sakit :). Hari ni, jam 11.30, selesai...

Qooluu salaamaa. Minggu ni tetiba rasa rajin sikit nak kobek-kobek and join segmen ni. Al-maklum, suka jelajah blog-blog orang. Bes...

Hai hai assalamualaikum. Tengah-tengah scroll +Google tetiba ternampak segmen menarik ni. So nak joinn!!  Disebabkan saya baru ja...

Assalamualaikum. Episod 11 : Jordan Travelogue RINDU! Rindu abah. Rindu ummi. Rindu adik-kakak kat rumah.  Itu saja perasaan y...

Assalamualaikum. Ok, serius rasa lama dah tak update new entry dalam blog ni. Ranking view pon menurun ni haa sebab dah lama tak bl...

Assalamualaikum. Episod 10 : Jordan Travelogue 31 Ogos, Semalam pergi beli garam satu kedai ni. Dah cari garam biasa tu tapi takd...

Assalamualaikum.  Alhamdulillah, selesai tasjil (daftar) subjek untuk sem 1 nanti kelmarin. Officially dah bergelar senior tahun tiga....

Assalamualaikum. Bismillahirrohmanirrohim, saya mulakan penulisan ini dengan nafas yang panjang. Sebab saya tahu saya tak cukup...

Assalamualaikum. Episod 11 : Jordan Travelogue Hai-hai, bertemu lagi dalam episod Musafir & Travel Urdun ni. Kali ni just nak ...

Assalamualaikum J Jenama Lenovo  keluaran China sekarang dah makin famous di industri barangan eletronik laptop dan handphone. Samp...

Assalamualaikum :D Yeay! Akhirnya dapat jugak design template blog sendiri. Ni semua sebab tengok blog kak LYSSA ni, sampai terpengaru...

Assalamualaikum. Episod 10 : Jordan Travelogue Khamis, 30 Julai Musim panas di Jordan memang betul-betul panas. Kalau tak buka...

Assalamualaikum Jom cinta Allah! Cinta itu satu anugerah fitrah insani yang membuat kan seseorang selalu mengingati, menjaga, melind...

Assalamualaikum. Episod 09 : Jordan Travelogue Dah hampir seminggu duk try cucuh kad kat atm. Nak keluarkan duit but tak le...

*Jemput singgah baca entry ni dulu ( KLIK ) Korean and chinese language. Dua bahasa asing ni memang diminati ramai orang sejak kebe...

Uhayyiikum bitahiyyatil Islam. Tahiyyatan min ‘indillah fassalamualaikum warahmatullahi wabarokatuh. Annyeonghaseyo! Jeoneun sharifah mid...

Assalamualaikum. Episod 09 : Jordan Travelogue 8 oktober 2014, Hari yg ditunggu-tunggu but still rasa sedih tiba, masanya...

 Hai hai, Tengah-tengah blogwalking tetiba ternampak satu segmen menarik ni. Dihostkan oleh kak Yaya. And tetiba jugak rasa nak join. Nak...