Tall Girls Problems

by - September 02, 2015


Assalamualaikum. 


Alhamdulillah, selesai tasjil (daftar) subjek untuk sem 1 nanti kelmarin. Officially dah bergelar senior tahun tiga. Seriusly, pening gila cari and susun madah kali ni sebab semua dah makin susah and mencabar. Ingat pulak abah cakap "Peringkat Ijazah memang mencabar". Fuhh! Moga diberi kekuatan oleh-Nya di detik-detik akhir ni.

Haip! Haip! Bukan pasal ni nak cerita sebenarnya. Sebenar-benarnya tadi duduk scroll Facebook. Then, nampaklah satu share pasal "Tall Girls Problem". Terus tersengih sorang-sorang sebab memang selama ni duk fikir tu jah masalah pada diri yang ketinggian mencecah 162cm ni haaa. Teringat pulak anak ustaz panggil saya "Orang panjang", haha. Taknak cakap banyak, jom layan gambar-gambar kat bawah ni. Suka-suka je deh!


Selalu fikir nak beli katil besar dan panjang suatu hari nanti, haha


Selalu kalau nak beli jacket atau t-shirt fokus utama pada lengan , sobss!




Tak rasa malu pun, rasa bangga adalah sebab tinggi dari lelaki, jahat kan?


Jubah, baju kurung semua kena beli yang labuh-labuh.


HAHA, sebab tu jarang pakai kasut bertumit sebab rasa makin tinggi.


Tp kalau tengok orang rendah naik kerusi nampak comel sebab kaki goyang-goyang kat bawah.



Siapa lagi ada problem macam ni jugak? Angkat tangan! :)


You May Also Like

7 comments

  1. Kalau saya pulak, masalah pendek. Hehe. Dalam gambar je nampak macam tinggi, tapi hakikatnya kecik dan rendah je. dah tu, tak suka pakai kasut tumit tinggi pulak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi. Kan? Masing2 ade problem. Indah hidup ni. :)

      Delete
  2. Wah. Untung laa awak tinggi. Hehe. Kita ni macam budak menengah bawah jeh XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi kdg syukur gak tinggi sbb org nampak mcm model

      Delete
  3. Hahaha Yang cermin tuu lawak :P
    Btw, tingginya 162... Wuhuuu... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulaa rase tinggi sgt smpai arab pon terkesima hukhuk

      Delete

- DO GOOD BE GOOD -
WARNING : NO SPAM!