Assalamualaikum Rasa tajuk agak berat kan? Yea cause kita semua pendosa tanpa noktah, sebut pasal dosa ni semua akan rasa sentap ...

Assalamualaikum Seminggu lepas suhu dah menurun ke 10-3 celcius dan sejuknya memang teramat, bayangkan sejuk dalam peti ais sajalah...

On 100th post, today i got an idea about tags, and the topic about Study Habits Questionnaire . Well, this tags openly and specially to a...

Episode 29: Jordan's Travelogue As i said dalam entri ini , 20th November aku akan hadapi ujian kafaah untuk budak yang bakal...

#What is Tajweed? Dari segi bahasanya : bermaksud memperelokkan / memperbaiki. Dari segi istilah syara' : bermaksud memberik...

Hey hey, baru nak buat entri pasal Reading Habits Book Tag aku ni, actually dah lama Fatina buat idea ni juga dia tag semua blo...

Assalamualaikum Yea, at last aku berjaya codding bahagian nav bar dan footer blog sebab dah lama berangan nak STICKY NAV BAR sekali FUL...

Assalamualaikum Siapa sini budak sekolah menengah dan budak hostel? Aku budak hostel jugak since aku umur 12 tahun (memang sekolah waji...

Hey hey its November already, how fast times goes right? One month left to the new year 2017. That, i wanna do list things of this month ca...

Assalamualaikum As times goes by, my fashions go mess and very mess (i guess). What gonna do, i just not really interested with an...

Eh, dah nak habis musim baru nak update blog pasal autumn, well better late than never. Esok dah masuk bulan November (sekej...

Assalamualaikum "Don’t be scared of loneliness; be scared of being in the mass"   -quotes Masuk umur 22 ni dah kena st...

Assalamualaikum Kat mana-mana pon pasti ada ujian dan cabaranya, kadang kau terpaksa redah semua walaupun kau tercungap-cungap ...

Assalamualaikum Episod 28 : Jordan Travelogue  Tadi aku terbaca satu share di facebook budak jordan up status pasal budaya hon ar...

Assalamualaikum Hai guys, hari ni tetiba nak kongsi satu panduan atau tips atau teknik untuk menguasai dan meningkatkan kemahiran b...

Assalamualaikum Seperti mana di ENTRY ini aku ada sebut yang aku ni dah slow jadi budak introvert walaupun introvert aku ni takdal...

Assalamualaikum Nak kongsi satu cita-cita zaman budak dulu. Cita-cita nak jadi doktor bedah (surgeon). Entah dari mana dapat impia...

Hoho. Yesterday i finished updating my old posts on my blog. Well, tetiba je rasa nak check semua post dulu kala, yang entah pape tu ...

I'm a introvert person. Eh, dulu tak tahu pun ada istilah gini untuk orang macam aku ni. Dan tak sedar pon yang aku ni di kalan...

Assalamualaikum Episod 27: Musafir & Travel Urdun Semalam aku and da geng pi pameran buku di Amman (in arabic 'M...

Hai guys, i just erasing data on my phone cause its started to stuck again at logo. Actually this is second case of my phone got stuck...

Assalamualaikum Episod 26 : Jordan Travelogue Oyeahhh, akhirnya dapat curi masa gi shoot Kerak Castle , kubu tentera perang ...

Latest On Instagram