Sepetang bersama

Assalamualaikum Sepetang bersama geng kite. Ahaa , yeahh! Plan menjadi untuk makan jamuan bersama kakak adik beradik seramai 7 oran...

Assalamualaikum


Sepetang bersama geng kite. Ahaa , yeahh! Plan menjadi untuk makan jamuan bersama kakak adik beradik seramai 7 orang. Menu spesial hasil tangan bersama 4 chef terkemuka dunia , ahahahaha. 


- Nasi minyak kuah merah Chef Kak Timah
- Jepun Sponge Cheese Cake Chef Nan
- Air Bandung Chef Nani (aku la tu , jangan gelak key)
- Sorang chef lagi tolong pantau-pantau je (sebab dia puasa) Chef Jiha


Planya ada satu lagi menu : roti nan cheese , tapi masa mencemburui kami. Kelam kabut kalut habis duk kat dapur semalam (padahal dah 4 orang chef tu , dua menu ja pun haha).

Hasil tangan-tangan chef hebat kami


Terimakasih datangg semalam meriahkan lagi jamuan sebelum masuk final exam ni. Release stress belajar kot ni awal sangat jamung nya. Lain kali kita plan lagi camni. Bestt dohhhhhhh! Special tag : Zati , Mann , Syerah , Hajar , Balqis , Fatihah , Kak Fiqah , Naha

You Might Also Like

0 comments

- DO GOOD BE GOOD -
WARNING : NO SPAM!

Latest On Instagram