Why am I still single now?

**Suka-suka je. Tapi memang banyak kena dengan diri aku ni.  Jenis tak ambil kisah soal percintaan sejak ke...











**Suka-suka je. Tapi memang banyak kena dengan diri aku ni. 
Jenis tak ambil kisah soal percintaan sejak kecik, haha. 



You Might Also Like

13 comments

  1. comel kartun2 tu.. tapi memang tula hakikatnya.. But just be ourself, right??hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahh! mmg camni la diri saya. hihi enjoy ~

      Delete
  2. hihi. cinta datang dengan sendirinya nanti. semasa single ni, buat banyak aktiviti dengan kawan2 dan keluarga. nanti dah berkasih, takut tak banyak masa dapat diluangkan bersama lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul3 awakk, time single ni la peluang berbakti kat makayah. Enjoy ng kwn2. :D

      Delete
  3. Replies
    1. Iyya, semua akan terjadi dgn kuasa Allah :)

      Delete
  4. kenapa blh sampai sini???
    sebab karton ni cute sgttt..

    for me at least for now xpenah persoalkan "Why am I still single now?"... alhamdulillah xde serabut bagai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha awak, moga ditemukan jodoh cepat. :)

      Delete
  5. ermm hi lucu2 gambar tu ....
    ermmm klau couple pon belum tentu dia jodoh kita.....

    ReplyDelete

- DO GOOD BE GOOD -
WARNING : NO SPAM!