LENSA oleh Ein & Lycostvia | Komik


Assalamualaikum

Aku memang peminat komik & lukisan sejak berzaman, haha. So, bila dapat tahu junior saya berjaya terbitkan komik online pertama dia hari ni, of course aku terujaa gilaa. Actually dia memang ada bakat lukis yang mantopp sejak sekolah dulu sampai aku selalu rasa jealous kat dia. Aku ni boleh lah jugak melukis tapi takda la mantapp cam dia. Pernah aku suruh dia ajar aku tapi still takleh nak pick up mana, hahaha. Lepas ni bolehla aku panggil dia 'Sunbae-nim', hehe.


I sincerely  CONGRATULATE  to both of you. Eh sebenarnya komik online first dia ni kolaborasi dengan kakak dia. Haa, kakak dia pun memang mantap melukis wei, panorama sketch semua tu kakak dia punya bakat. Dah macam pelukis terkenal Afiq & Nazri dah depa berdua ni kan. Aku doakan dua beradik senior & junior saya ni akan maju ke hadapan lagi dalam bidang komik atau lukisan ni, bini'ayatillah insyaAllah.


Jom support team kolaborasi kak Ein & Lycostvia
KLIK SINI untuk baca, jangan lupa undi tauu tauu tauu. 


http://www.matkomik.com/2016/09/lensa-oleh-ein-lycostvia.html



Antara karya lukisan Nazira Sunbaenim. Awesome kan?



p/s: Harap korang terbitkan banyak komik lagi soon =)

1 comment:

- DO GOOD BE GOOD -
WARNING : NO SPAM!

LATEST ON INSTAGRAM