Assalamualaikum "Don’t be scared of loneliness; be scared of being in the mass"   -quotes Masuk umur 22 ni dah kena st...

Assalamualaikum Kat mana-mana pon pasti ada ujian dan cabaranya, kadang kau terpaksa redah semua walaupun kau tercungap-cungap ...

Assalamualaikum Episod 28 : Jordan Travelogue  Tadi aku terbaca satu share di facebook budak jordan up status pasal budaya hon ar...

Assalamualaikum Hai guys, hari ni tetiba nak kongsi satu panduan atau tips atau teknik untuk menguasai dan meningkatkan kemahiran b...

Assalamualaikum Seperti mana di ENTRY ini aku ada sebut yang aku ni dah slow jadi budak introvert walaupun introvert aku ni takdal...

Assalamualaikum Nak kongsi satu cita-cita zaman budak dulu. Cita-cita nak jadi doktor bedah (surgeon). Entah dari mana dapat impia...

Hoho. Yesterday i finished updating my old posts on my blog. Well, tetiba je rasa nak check semua post dulu kala, yang entah pape tu ...

I'm a introvert person. Eh, dulu tak tahu pun ada istilah gini untuk orang macam aku ni. Dan tak sedar pon yang aku ni di kalan...

Assalamualaikum Episod 27: Musafir & Travel Urdun Semalam aku and da geng pi pameran buku di Amman (in arabic 'M...

Hai guys, i just erasing data on my phone cause its started to stuck again at logo. Actually this is second case of my phone got stuck...

Assalamualaikum Episod 26 : Jordan Travelogue Oyeahhh, akhirnya dapat curi masa gi shoot Kerak Castle , kubu tentera perang ...

Latest On Instagram