Updating my old posts


Hoho. Yesterday i finished updating my old posts on my blog. Well, tetiba je rasa nak check semua post dulu kala, yang entah pape tu (time tu budak baru nak kenal dunia blog) aku delete je semua. So, kalau korang perasan my posts yang dari 100+ tinggal 80 lebih je. Yang basi-basi takda manfaat ceghita budak-budak tak matured tu aku habis delete (malu je baca balik post tu, haha).


Tetiba rasa nak buat semua ni sebab ada terbaca beberapa posting dari bloggers hebat tentang bagaimana nak nampak blog macam profesional, macam mana nak nampak blog kemas & mudah tarik perhatian readers. So, lepas ni kena alert benda-benda yang nampak macam remeh camni untuk bloggers yang dah lama wujud tapi ranking masih bawah (aku la tu). Then, thank you to bloggers that always inspiring me to be a better blogger. xoxo!

4 comments:

  1. Yes yes!! Siqah pun nak updating jugak semua entri blog tapi takde masa lagi nak go through semua..Kadang2 nanye blog ni lebih kepada peribadi, rasa nak tulis semua tapi macam tak patut lak. Kiki. Siqah ada blog lain dulu (tapi dah lupa password), baca blog tu serius malu. nampak sangat budak2. nak delete blog tu tak bolehlah pulak.. hadap jela..

    Nice work shaf!! Keep blogging :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. skrg kena lebih bijak nak buat post apa. yg lebih kpd pribadi tu kena jaga2 la. hehe. keep working jugak kak siqah:D

      Delete
  2. Samalah, mai pun dah rombak dan padam balik post lama sbb malu baca balik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahh mmg malu bile bace balik mmg napakla otak budak time tu. hahaha xD

      Delete

- DO GOOD BE GOOD -
WARNING : NO SPAM!

LATEST ON INSTAGRAM