Its Almost The End Of Autumn 🍁

by - November 01, 2016


Eh, dah nak habis musim baru nak update blog pasal autumn, well better late than never. Esok dah masuk bulan November (sekejapnyamasa) and soon December, It's frozen time! yuhuuuu. This 4th experience winter also last dah la ni boleh rasa musim paling sejukkkkkk ni, lepasni dah tak rasa kot (or maybe in Korea? haha).  

Autumn kat sini takda la secantik kat negara London, Korea, Japan semuatu, sini biasa-biasa ja la, pokok pun mcm ada takda je kat sini kat jamiah:kolej banyak la (shoot gambar sana la dengan dedaun luruh tu) tu pon tak teghasa nak shoot. Now, suhu dah mula turun, pagi-pagi tu memang susah aih nak bangunnn pergi kelass plus air memangg macam air sejuk (tak winter lagi ni). But, i'm still excited just like past years to celebrate winter's session next. Till then, winter 😁 !

Boleh baca SINI / SINISINI memori winter 1rt & 3rd! (2nd punya tak buat entry sebab time tu tak aktif blog buat sementara). Next, tunggu ceghita 4rd pulaks ye, insyaAllah.

You May Also Like

18 comments

  1. Replies
    1. hee alhamdulillah, autumn-winter-spring-summer masing2 ada lebih kurangnya =P

      Delete
  2. wahhh bestnya dapat merasa winter. :D
    dekat malaysia memang dekat musim tengkujuh. selalu hujan2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann hujan je MY, sini pun hujan tp tak selalu la. time hujan tu suhu lagi turunn :)

      Delete
  3. Saya tag awak

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/11/httpfatinamdzfr.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks awakkk, first di tag utk segmen :D

      Delete
  4. Yang penting musim autumn cuaca sejuk2 sedap. Haaaa. Kalau diberi peluang untuk bercuti, reen akan pilih waktu autumn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2, dia sejuk dia panas, takda terik sgt, betul2 cuaca yg sesuai utk travel :D

      Delete
  5. wah!! bestnye dapat main salji!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. belom turun lg saljinyaaa. but still excited ni XD

      Delete
  6. study dekat mesir ke? bukan dekat mesir selalu nya 2 musim ke even 4 musim.. panas dan sejuk? hahha. kalau saya silap betulkan . hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi betul dah psl mesir tu. sy study di Jordan mmg 4 musim. :)

      Delete
  7. jealous i hihihi best nyaaa
    https://mellyacrayola.blogspot.my/

    ReplyDelete
  8. bestnyaaa.

    I love autumn and spring the most !!! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi yes dua musim yang sangat perfect cuaca dia.

      Delete

- DO GOOD BE GOOD -
WARNING : NO SPAM!