Actually aku tak tahu menahu pasal kolaborasi blog ni, tengok ramai blogger buat tapi tak reti apa benda, lately beberapa email masuk a...

Aku lukis sekali member baru πŸ˜€ Sebenarnya dah lama tak layan Running Man ni, kalau dulu show wajib tengok setiap hari, siap download ...

Forgive. What you give you get back. Aku tahu payah nak maafkan. Orang buat silap atau salah kat aku pun aku payah nak maafkan 100% macam...

Salam sejahtera. Penulisan adalah salah satu medium dalam menyebarkan pengetahuan, maklumat, nasihat, teguran, dakwah islam, berita...

Hello, it's been a lonnnnnnnngg time since i updated my post blog, urghhh so lazy to do plus i don't get any gooooooood idea to b...

Hai semua, hari ni aku nak share resepi kek coklat moist kukus yang aku masak semalam, alhamdulillah laku keras orang rumah aku melatah, se...

Hai semua, hari ini aku didatangkan dengan idea untuk buat macam ala-ala tag la bertemakan LUKIS , jadi aku akan lukis berdasarkan soalan a...

Hello everybody! Here i am feeling so excited because i was tagged by someone, (first time di tag memang macam ni 😝). I was tagged in th...

SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN SPECIAL UNTUK SEMUA RAKAN BLOGGER SHAF YANG TAK JEMU DATANG KE BLOG SHAF & TAK JEMU SUPPORT SHAF ?...

Assalamualaikum  Bila kau ada sejenis penyakit motion sickness ; in bahasa nya mabuk kenderaan, apa-apa perjalanan kau, travel kau tak ...

Anyone can doodle Hello πŸ‘€, wow i thought it's been a while since i post any on my blog, sorry guys no ideas coming this late plus i n...

Pernah terfikir macam mana struktur bunga boleh menarik perhatian kita? Aku rasa bunga lah satu makhluk yang paling cantik kat dun...

I am not a kpoper but i enjoying their music, BTOB - MOVIE Oh how i wish i could be like a profesional artist too as like Mr.Teme...

Untuk kali keempatnya aku post resepi makanan, kali ni aku try buat Puding Roti Kukus . Kalau kat Jordan dulu kawan aku biasa buat, ak...

Assalamualaikum  Akhirnya boleh makan jugak makanan favourite aku, Laksam Terengganu dimakan bersama kuah putih tambahan belacan berl...

Hello guys, today i just wanna do a test (?) about Wacom Bamboo which i used since 2012, i bought it with RM150 as a model CTH-460. But b...

Assalamualaikum.  Hari ini aku tak nak cerita panjang sebab terlalu happy kan dah dapat sign up Nuffnang untuk blog SHAF'S ni s...

Assalamualaikum [This is what i thinks and feels about it --just my opinion] Actually i am tired living in this world which fu...

Latest On Instagram