Do you like to have a cup of tea?  Yes, i will feel more relax. 1. IT WARMS INSIDE     Especially on a rainy days, tea is too per...

Finally aku ada mood nak layan drama korea yang satu ni, aku pernah sebut nak tengok kat entri ni hari tu : Draw Your Own Things . Tapi lam...

Hai dan selamat hari raya eidul adha, last day baru nak ucapkan 😁, Korang buat apa je raya ni? Aku tak gi mana-mana pun dah ayoh pergi kor...

Budak tidor petang tadi, menebeng sungguh gaya dia hahaha Hari ini dah hampir seminggu Calley sakit mata, agak teruk jugak la sakit d...

Actually aku tak tahu menahu pasal kolaborasi blog ni, tengok ramai blogger buat tapi tak reti apa benda, lately beberapa email masuk a...

Aku lukis sekali member baru πŸ˜€ Sebenarnya dah lama tak layan Running Man ni, kalau dulu show wajib tengok setiap hari, siap download ...

Forgive. What you give you get back. Aku tahu payah nak maafkan. Orang buat silap atau salah kat aku pun aku payah nak maafkan 100% macam...

Salam sejahtera. Penulisan adalah salah satu medium dalam menyebarkan pengetahuan, maklumat, nasihat, teguran, dakwah islam, berita...

Hello, it's been a lonnnnnnnngg time since i updated my post blog, urghhh so lazy to do plus i don't get any gooooooood idea to b...

Hai semua, hari ni aku nak share resepi kek coklat moist kukus yang aku masak semalam, alhamdulillah laku keras orang rumah aku melatah, se...

Hai semua, hari ini aku didatangkan dengan idea untuk buat macam ala-ala tag la bertemakan LUKIS , jadi aku akan lukis berdasarkan soalan a...

Hello everybody! Here i am feeling so excited because i was tagged by someone, (first time di tag memang macam ni 😝). I was tagged in th...

SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN SPECIAL UNTUK SEMUA RAKAN BLOGGER SHAF YANG TAK JEMU DATANG KE BLOG SHAF & TAK JEMU SUPPORT SHAF ?...

Assalamualaikum  Bila kau ada sejenis penyakit motion sickness ; in bahasa nya mabuk kenderaan, apa-apa perjalanan kau, travel kau tak ...

Anyone can doodle Hello πŸ‘€, wow i thought it's been a while since i post any on my blog, sorry guys no ideas coming this late plus i n...