31DEC16 --22th Birthday

Assalamualaikum. [First entry on 2017]   Yes, lama sangat tak update blog dah masuk tahun 2017 baru sempat nak intai blog and of cou...

Assalamualaikum.
[First entry on 2017]
 

Yes, lama sangat tak update blog dah masuk tahun 2017 baru sempat nak intai blog and of course sebab busy belajar, and hari ni baru finish final exam for last semester here. Feel relieved for a reason but a bit worrying about my result soon. Hope its well. 

Just to celebrate my belated birthday with my blog and readers hihi cause rasa birthday aku ni satu tarikh agak unik sebab terasa muda selalu plus orang selalu ingat tarikh ni (last day of year kan haha). Dolu-dolu kalau orang tahu tarikh lahir aku ni mesti macam terkejut sebab betul last day. 

Actually mak aku cerita aku budak kelahiran 1995 (ikut jangkaan doktor) tapi aku yang nak keluaq awal pulak keluar jam 11.15pm, lagi 45min doh nak 1/1/1995 gaduh nak gi mana ni? haha. But rasa syukurla jadi budak 1994 dengan umur selalu rasa muda kekeke. 

So, HAPPY BIRTHDAY 22th to me who always argueing inside me, who always make troubles to mom & dad, who always pull pranks on my sister & brother, who always ignoring somepeople around me, who always being naughty, tough, arrogant, weirdo and so on. Do forgive me yea 😂. May i get more healthy in future to chase my dreams. Amen. 

💗  And thanks so much for those who always wish me luck on my day. God bless you always  💗

You Might Also Like

16 comments

  1. Happy Belated Birthday! :) kawan saya pun ada sorang lahir 31 Dec

    ReplyDelete
  2. i thought you're younger than me

    lol

    but 31st is such a nice date to be born in

    ReplyDelete
  3. Happy Belated Birthday! kita sama umur lah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes we are claudy, thanks so muchhhhh :*

      Delete
  4. happy birthdayyy! wahhh, jarang jumpa orang yg lahir 31 december nie. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann, jarangg la jgk BV, terimakasihhhh =D

      Delete
  5. happy terlalu belates birthday i guessed? hahaa lambat sgt ni saya wish. woahhh unik sangat ni, hihii. kalau awak lahir 1 january 95 dah terase cepat tue. so syukur lah keluar 31 december 94, terase jugak selalu mude tu hihii ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe no hal, thnkyou for a wish. hehe kan, rase muda selaluuuuu walopun umor dah makin tuaaaa :D

      Delete
  6. Aw happy belated birthday awak! Hahah lambatnya dah 2 bulan berlalu kan haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, nope, never late to wish someone's happiness. Thank you awakks :)

      Delete
  7. hahaha bestla gitu dpt jd budak 94'. nasib keluar awal XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tapi budak 94 dah nak masuk ke alam tua dah. how fast time goes, :')

      Delete
  8. Oh, kiranya keluar awal lah. Lahir awal.

    ReplyDelete
  9. Sama dengan befday husband paah... Ni kes nak sambut new year jugak la ni...

    Jemput jalan ke blog saya...

    https://sihatbertenagabyfarhah.wordpress.com/2017/08/25/pemakanan-untuk-penghidap-cyst-yang-sedang-hamil/

    ReplyDelete

- DO GOOD BE GOOD -
WARNING : NO SPAM!