Pernah terfikir macam mana struktur bunga boleh menarik perhatian kita? Aku rasa bunga lah satu makhluk yang paling cantik kat dun...

I am not a kpoper but i enjoying their music, BTOB - MOVIE Oh how i wish i could be like a profesional artist too as like Mr.Teme...

Untuk kali keempatnya aku post resepi makanan, kali ni aku try buat Puding Roti Kukus . Kalau kat Jordan dulu kawan aku biasa buat, ak...

Assalamualaikum  Akhirnya boleh makan jugak makanan favourite aku, Laksam Terengganu dimakan bersama kuah putih tambahan belacan berlad...

Hello guys, today i just wanna do a test (?) about Wacom Bamboo which i used since 2012, i bought it with RM150 as a model CTH-460. But b...

Assalamualaikum.  Hari ini aku tak nak cerita panjang sebab terlalu happy kan dah dapat sign up Nuffnang untuk blog SHAF'S ni s...

"Every man is a boy but not every boy is a man" Source Everybody born with love must want to be loved again especiall...

Assalamualaikum [This is what i thinks and feels about it --just my opinion] Actually i am tired living in this world which fu...

Source Hai guys, sebenarnya shaf tengah survey jenama-jenama kamera sekarang but confused gila mana satu elok mana satu tak elok mana...