Join Nuffnang ✓

Assalamualaikum. 


Hari ini aku tak nak cerita panjang sebab terlalu happy kan dah dapat sign up Nuffnang untuk blog SHAF'S ni setelah sekian lama duk survey Nuffnang ni kan tanya rakan-rakan blogger macam mana nak pasang iklan ni kat blog. Hari ini blog dah beriklan yihaaaaa. 


Tujuan aku masukkan iklan Nuffnang ni adalah utamanya nak start menabung untuk blog dapat hasil sikit pun takpa asal adalah juga function aku berblog ni kan, function nak tingkatkan traffic blog SHAF'S hehe. Plus bersemangat sikit aku nak post lepas ni sebab blog dah nampak macam ala-profesional (perasan doh). 


So THANK YOU SO MUCH buat KAK AWA pemilik blog SIS HAWA sebab tolong tunjuk ajar aku macam mana nak join and then tolong masukkan iklan Nuffnang ke blog (sebab tak berani nak buat sendiri bimbang tersalah codingkan haha). Pulak tu Kak Awa kasi free je takyah bayar sebab katanya cuma servis ringan je (baik nya kak, ingat kena bayar dulu). Haa korang nak tahu Kak Awa ni seorang pengedit blog tau, comel-comel lak tu kak edit. Jadi, mana-mana blogger yang nak upgrade blog tu nak kasi biar cantik-menawan-tertawan boleh lah buat tempahan dekat Kak Awa tau. Aku just email Kak Awa dan dengan pantas kak respond, servis express 😗 cenggini haa 👍. 

Facebook : Siti Awadah
Email : rosebirumuda@gmail.com

Lastly guys, korang jangan lupa untuk rajin ke blog SHAF'S lepas pada ni sambil tu klik-klik iklan Nuffnang kat sini jugak hehehe 😉 dan yang belum join komuniti iklan ni, copat-copatla sign up ya (kang nyesal lak terlambat-aku la tu).



Thank you Nuffnang. ✓ 

21 comments:

  1. Selamat membuat duit~ Moga bertambah2 semangat utk berblog. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi thanks Fatihah, of course le blog dah berduit sekarang. :D

      Delete
  2. Good Luck dan teruskan berblogging :)

    ReplyDelete
  3. Signing a nuffnang is like one step ahead of blogging, kan...? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul-betul sis, dulu tak pernah amik kisah pun kat nuffnang ni sebab trafik blog tak naik-naik kan, hihi :'D

      Delete
  4. All the best Shaf! You are one step ahead!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes thank you Amer, too late jugak ni as blogger yang dah hampir 5 tahun haha

      Delete
  5. Selamat menabung dengan nuffnang sis. Hihihi.

    Nuffnang boleh masukkan guna add a gadget je Shaf. Tapi kalau masuk guna coding maybe mampu ringankan berat blog la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi thanks Mai.

      Haah Mai, baru tahu ingat perlu masuk kat html tu, kikiki

      Delete
  6. wa...cantik blog awk....saye yg teruja:) terima ksih singgah kat blog saye sbelum ni ...

    https://hanaxafyra.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hiks 😳 terima kasih awak. But kite main theme blog je takda pakai yg paid punya pon, awak boleh try cari kat bahagian theme tu banyak. 😊

      Delete
  7. selamat beriklan, semoga dimurahkan rezeki. saya dah klik nuffnang awak satu kali.. :) salam kenal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, terima kasih Intan, and thank you klik-klik :D

      Delete
  8. Semoga dilimpahi dengan rezeki yang berkat hasil berblogging! InsyaAllah... 😉

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah Aqilah, moga keberkatan selalu iringi kita. Thanks 😉

      Delete
  9. Semoga murah rezeki Shaf dalam blogging :)

    ReplyDelete

- DO GOOD BE GOOD -
WARNING : NO SPAM!

LATEST ON INSTAGRAM