TESTING WACOM BAMBOO


Hello guys, today i just wanna do a test (?) about Wacom Bamboo which i used since 2012, i bought it with RM150 as a model CTH-460. But because i am not so talented in a sketching or drawing using a tablet so i stop using it since then 😅.


So now, i wanna try again using it so i downloaded the driver on internet (cause cd installer is not founded! aghhh). Hah! I found a tutorial from this web on how to Sketch Awesomely in Photoshop. So here we are, please laugh at my drawings cause they are too ugly to be looking at 😄😄😄 need a practice again and again. 


Haha not bad                                                                                                                                                                   

Comments

  1. Wahhh berbakat juga Shaf rupanya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hiks, takdola berbakat sangat Mai, conteng2 je ni 😄

      Delete
  2. Sy sketch kat medibang & paint tool sai je. Kt photoshop cam susah 😅 oh, best guna wacom!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Medibang tak penoh gune lg, paint tool sai mmg best gile app dia, first jugak guna ps ni, serius lg susah banding paint tool tu hehe

      Delete
  3. Replies
    1. memang best guna kalau pandai melukis hihi, kalau tak kekok jugok la nak gune Eeca

      Delete
  4. Comellaa Shaf. Saya suka lukisan yg macamni. Cute! >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab tu cmtu je shaf boleh buat, klu potrait shadow semua tu fail sokmo nok buat, sedihh -,-

      Delete
  5. Eh tak ugly pun. COmel tau Shaf lukisan camni. Siqah suka <3

    ReplyDelete

Post a Comment

- DO GOOD BE GOOD -
WARNING : NO SPAM!

Popular Posts