Try In Sketching

I am not a kpoper but i enjoying their music, BTOB - MOVIE Oh how i wish i could be like a profesional artist too as like Mr.Teme...

I am not a kpoper but i enjoying their music, BTOB - MOVIE

Oh how i wish i could be like a profesional artist too as like Mr.Teme Abdullah, Mr. Afiq, Mr. NazryMrs. Ochee, Mrs. Azme also the others. Improving a skill empowering a talent, i need a practice always 😠 arghhhhh. Just give up!

You Might Also Like

19 comments

  1. Don't give up! Nampak cantek je sketching tuu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi biase lah Fatihah, bila dah tak puas hati tu mmg mudah je give up. 😅

      Delete
  2. you can do it! jangan give up. talent kena asah baru blh jadi pro :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul Eecha, bakat mmg kena asahh baru tajam. Terima kasih 😊

      Delete
  3. Jangan give up !! Sketch tu cantik laa ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe terima kasih awak, nampak lah sketch tu dr takde but still. ..... 😂

      Delete
  4. Replies
    1. Terima kasihh kak PC. Yep kena yakin je nak buat pape tp yakin pun low lg ni haha

      Delete
  5. Uih cantik tuuuuuu Shaf... boleh design header blog sendiri lepas nii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe Mai, thanks kasi compliment. Kena cube lagi ni, boleh buat header hasil sketch kan. 😊

      Delete
  6. Shaf, jangan give up!!! Practice make perfect kan . Lawa je tgk sketch Shaf tue.=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes tapi susah jugak la nak teruskan hihi sellu rase kecewa je. Thanks ur support Nadiah 😊.

      Delete
    2. Yes tapi susah jugak la nak teruskan hihi sellu rase kecewa je. Thanks ur support Nadiah 😊.

      Delete
  7. dah ada dh bakat tu tinggal enhance lagi je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, try cuba lg next time, syukran Amira

      Delete
  8. omg cantik sketch tu.. kalau i lukis org lidi pun belum tentu nampak macam orang lidi.. sobs sobs :')

    ReplyDelete

- DO GOOD BE GOOD -
WARNING : NO SPAM!

Latest On Instagram