Doodling Practice Yo πŸ‘€

Anyone can doodle Hello πŸ‘€, wow i thought it's been a while since i post any on my blog, sorry guys no ideas coming this late plus i n...

Anyone can doodle
Hello πŸ‘€, wow i thought it's been a while since i post any on my blog, sorry guys no ideas coming this late plus i need to settle my jobs (that was offer from my dad & my aunty) do not in  a good mood la nak berblog, haha.

So, what i am doing now? I keep on practice with my skecthing and doodling, as know i was posted before, i am not in a good with skecth so i need more practice, although it was hard too but i love do working on a thing that need a lot of details & focus in it, yea such like drawing? Whatever.

At last this is my doodles, it is not so perfect yet it still satisfiying me cause it tooks me work almost four hours to finish it for per doodle. Fuhh,





My first doodle 😊

Silakan komen doodle aku yang buruk ni 😁

You Might Also Like

26 comments

  1. It looks cute xD

    And new blog layout looks pretty too

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouchh thank you Rasya,

      its just free template though, =D

      Delete
  2. Keep practicing! Your doodles are cute :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Weeee, big thankf for you Farhanah :3 ;3 X3

      Delete
  3. Comel la doodle awak. Kalau saya yang melukis, sampai ke laut agaknya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe klu minat boleh cuba 'Anyone can doodle', hihi ;D

      Delete
  4. comelnya ! anis langsung tak pandai nak lukis apa apa T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi sokaih Anis, anis ada talent kat lain :P

      Delete
  5. Replies
    1. wow thankyou Munirah, long time no see you ;D

      Delete
  6. comel. sy bab doodle ni mmg fail habis. langsung tak comel tak ada rupa semua hahaha! kipidap dongibap shaf!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouchhhh Eeca thankyou thankyou thankyou, yeahhh disbbkan support dr rakan blogger shaf ada semangat sikit nak teruskann ni, :D :) B), thankyou guysss.

      Delete
  7. peh, lama gila 4 jam T.T respect! kalau saya berdoodle rasanya setengah jam je dah berhenti hahaha apa apa pun, nice gilaaaaa drawing. jelessss nyaaaaa. mostly kucing dengan arnab kan ni?! comel je telinga dia hahaha tapi macam pelik je ejaan kitchen tu hmmm hehehe okay kipidap! dongibap lol practice makes perfect :) xo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha first time doodle, harap lama2 leh reduce masa tu, letih jugak duk terbongkok gitu. Eh eh, cano sy baru perasann? Kicthen? Hahaha. Thankyou awokk. Doodle ni mmg pelik2 makhluq mana entah.

      Lol, thank you again Atifah. 😊

      Delete
  8. I kind of like your doodling. Inspired by someone? They are all cuties.

    http://panphila.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankyou Nisa', yeah of course inspired by someone, :)

      Delete
  9. semuanya lawa-lawa belaka :-) i'm not a fan of doodles since i prefer arts which require focus and details like portrait >.< but of course doodles are great! keep practicing!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe, terime kasih aisya, yeah i admire ur drawing too, sangattt awesome sy mmg tak pandai la nak lukis camtu. Doodle je pandai.

      Delete
  10. Cantiklahhhhh Shaf. Mai tangan keras, tak reti lukis langsung, tulisan pun cakar ayam.

    Heyyyyyyy cute lah template baru ni. Kemas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, tangan keras Mai :') tp mmg betulkan nak lukis ni kena tangan lembut.

      kan sy pun xpuas tengok template sendiri haha

      Delete
  11. Seriously laaawaa sgt! Mndoodle ni prlu byk idea kreatif, prlu byk sbr. Lama sgt nak siap tu. Sy x reti sgt nk buat doodle tp suka tgk org buat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul sangat awak, sbb tu yg jadi lama tu, nak cari idea, nak artline kan satu2 tu nak kemas kan balik, haha

      Delete
  12. Shaf, mana ada buruk.. semua cantik tau dan comel 😍 Siqah tak reti melukis, memang failed lah. dan suka tengok hasil tangan orang yang pandai melukis macam Shaf. Teruskan usaha okay Shaf dan kongsi nanti next sketch, doodle di sini ye πŸ€—

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi πŸ˜‚ kak, terimakasih support, ayat kak mmg leh buat oranggg rasa naik semangatt koba2 gitu. Yes of course kak πŸ˜ŠπŸ˜‰

      Delete
  13. Comel sgat doodles nie.. hahaha lawak dgn mata2 dia yg agak kuyu.. But really creative! Keep on drawing!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha mmg suka tengok mata kuyu tu, tgh2 lukis pun leh nak ketawe sorang2. Thank you Atikah, yes will keep on drawing! 😍

      Delete

- DO GOOD BE GOOD -
WARNING : NO SPAM!