Reasons I Love Their Arts

Follow my blog with Bloglovin


Siapa suka lukis? Aku! 👋 Serious passion aku pada lukisan ni lebih lagi dari bidang lain, sebab tu hari-hari aku cuba improve skill lukisan aku. Aku juga suka tengok lukisan-lukisan dari pelukis yang aku kira pro. Antaranya :


1. Suhie Art instagram : @suhieart


Aku suka stalk dan tenung satu-satu lukisan dia, pandai melukis background really awesome gila skill akak suhie ni, aku rasa tahap dia dah boleh masuk kelab pelukis anime tu. Lukisan dia aku nampak hidup, tidak kekok macam aku huhu. Kalau aku rasa down taknak berlatih melukis dah aku akan bukak instagram akak suhie, akak suhie jugak pernah pesan jangan berhenti latihan, skill improvement ambik masa. 

2. Along instagram : @p.usamber


Yes, aku jatuh cinta pada seni lukisan dia yang nampak cute sangat, shoujo style, aku suka tengok macam mana along buat shadow pada setiap lukisan dia, nampak stand out sangat. Along punya komik #heart jugak sangat best jalan cerita dia, korang boleh pergi ke insta kat atas tu untuk tahu kisahnya. Really adore along punya lukisan sebab chomel.

3. Isra instagram : @israseyd


Haa, ni artist berasal dari Barcelona tapi aku suka stalk dia jugak sebab doodle dia realllllllllyy cute kawaii, rasa nak amik satu gigit-gigit. Aku suka tengok pilihan color yang dia buat untuk setiap lukisan dia yang menampakkan lukisan dia tidak pudar dan membuatkan orang can't take eyes off it.

9 comments

  1. Replies
    1. haah anis pun minat lukisan dia :D

      Delete
    2. Zyra Roxx? Okay tk tahu pun, lepas ni nak stalk jugak la mesti lawa2 jugak :)

      Delete
  2. Oh myyyy, semua pun comel-comel! Saya tak pandai melukis tapi saya suka tengok lukisan yang comel-comel :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi betul sangat comel, semua suka lukisan kan :D

      Delete
  3. Wishing u all the best dear in everything you do, your passion and etc :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh mai, thank you sistur for your wishing, good luck to you :)

      Delete

- NICE TALK -
WARNING : NO SPAM!